home project over ons steun ons kom langs nieuws contactSteun camping Tim & Kim Village

U kunt de duurzame camping ‘Tim & Kim Village’ steunen door een gift over te maken op , ING nummer: 1072842 t.a.v. Stichting Tim en Kim Village te Alkmaar. De Stichting zorgt dat het budget (voor 100%) beschikbaar komt voor het werk van camping Tim & Kim Village in Ethiopië.

U kunt ons werk ook steunen door een werknemer te sponsoren, een sponsoractie te organiseren of door vaste donateur te worden.

Sponsor een werknemer
u kunt – voor een periode van vijf jaar - een werknemer sponsoren. Met uw jaarlijkse sponsorbijdrage krijgt een dorpsbewoner uit Gorgora een baan aangeboden op de camping. Daarmee wordt een gezin of soms zelfs een hele familie financieel ondersteund. U kunt een werknemer sponsoren vanaf 400 euro per jaar. Meer informatie.

Organiseer een sponsoractie
Ook scholen, bedrijven of instellingen steunen de camping via sponsoracties. Dat kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door zelf een actie te organiseren zoals een sponsorloop of een inzameling. Indien u ideeën heeft om de camping op de één of andere manier te sponsoren en u wilt hierbij hulp vanuit Stichting Tim & Kim Village. stuur dan een mailtje naar info@timkimvillage.nl.

Word donateur
Steun ons werk en word donateur. U bent al donateur met een gift van € 24,- per jaar. Dit kan door een machtigingskaart te downloaden, in te vullen en op te sturen naar:

Stichting Tim & Kim Village
Iepenlaan 34
1815 EE Alkmaar

Als donateur ontvangt u twee keer per jaar een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van de vorderingen in Ethiopië.

ardes Machtigingskaart email